В купичка сложете всички продукти за соса и разбийте добре, до пълното разтваряне на захарта. Разрежете наденицата на две, а след това на тънки пръчици. В голям тиган загрейте сусамовото олио. Добавете наденицата и гответе 3-4 минути, докато започне да се зачервява. Добавете чушките и моркова и гответе 3-4 минути, дакато започнат да омекват. Сложете гъбите и джинджифила, нарязаното на тънки ивици китайско зеле и бялата част на пресния лук. Разбъркайте добре и гответе, докато всички продукти омекнат леко, но са все още хрупкави. Прибавете мирина и деглазирайте тигана. Налейте половината от соса, разбъркайте и свалете съда от котлона.
Сгответе нудлите според инструкциите на опаковката. Отцедете и оставете настрана. В чиния за сервиране сложете от нудлите и отгоре добавете от зеленчуковата смес с наденицата. Поръсете с нарязаните на тънки колелца пера зелен лук и сусам.