Приготвянето на хапки за парти може да се окаже истинско изпитание дори и за най-добрите домакини. Тази рецепта ви дава идея как да приготвите хапки с риба, които са особено подходящи за парти. Всички ще се влюбят в апетитния вид и хрупкавите корички на хапките!
Съставки
Начин на приготвяне
Галетата се смесва добре заедно със сухите подправки и солта. Рибата се нарязва на ленти с дебелина около 1,5 – 2 см и се овалва в галетата с подправките.
След това се нарежда върху кора за баница и върху рибата се слагат стръкчета копър.
Прибавя се и нарязаният на дребно зелен лук.
Рибата с кората за баница се навива на стегнато руло, като предварително кората се намазва с разтопено масло за да залепне добре. След това рулото се реже на хапки с желаната големина.
Хапките се запържват в сгорещения зехтин и се оставят върху хартия да попие мазнината.