Сандвич със салам, кашкавал и песто от рукола

slide
  • Приготвяне : 20 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 4

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1
  • Закуска


Съставки

Начин на приготвяне

Намажете хляба с мекото масло. Нарежете салама на тънки колелца, а кашкавала  на филийки. 

Подредете кашкавала върху маслото, покрийте с колелца салам Камчия и запечете за 8-10 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна.

През това време в блендер или голям хаван сложете руколата и кедровите ядки и смелете. Посолете и при работещ уред налейте зехтина и лимоновия сок. 

Смелете до получаването на гъста паста и прехвърлете в купичка.

Извадете сандвичите от фурната и сервирайте топли с пестото.