Тестени рулца с песто и сирене

thumbnail
  • Приготвяне : 20 мин
  • Подготовка: 10 мин
  • Порции : 4

Дайте своята оценка за ястието

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (3.5 / 5)
  • Закуска

Съставки

Начин на приготвяне

Извадете тестото от фризера и оставете да се размрази на стайна температура за около 2 часа.
Нарежете суджука на кубчета и отделете в купичка.
Разстелете листа тесто върху леко набрашнен плот и покрийте с пестото от босилек, като оставите ненамазани 4-5 см в единия край.
Отгоре натрошете сиренето на равномерен пласт и поръсете с кубчетата суджук.
Навийте тестото на стегнато руло, като края на тестото трябва да остане отдолу.
Нарежете на колелца с ширина около 2 см и ги подредете на разстояние едно от друго в тава за печене.
Печете 25 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна.
Извадете, покрийте с чиста и оставете за 5-6 минути преди да сервирате.